ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Δημιουργούμε αρχεία PDF και διατάξεις σελίδων προσαρμοσμένες στις ακριβείς προδιαγραφές και τα πρότυπά σας, σε οποιαδήποτε γλώσσα ή μορφότυπο αρχείου ζητήσετε.

Σχεδίαση σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας

Η βιβλιογραφία ενός προϊόντος, είτε πρόκειται για έντυπα είτε για ηλεκτρονικά εγχειρίδια, φυλλάδια, οδηγούς, τεχνικές προδιαγραφές, νομικά έγγραφα ή οποιαδήποτε άλλη σχετική δημοσίευση, πρέπει πρώτα να μεταφραστεί στη γλώσσα ή στις γλώσσες-στόχους και στη συνέχεια να υποστεί επεξεργασία για ηλεκτρονική ή έντυπη δημοσίευση.

Η υπηρεσία DTP που παρέχουμε διατίθεται είτε ως αυτόνομη υπηρεσία είτε ως μέρος μιας ολοκληρωμένης υπηρεσίας που καλύπτει τα πάντα, από τη μετάφραση έως τη μορφοποίηση και την παράδοση των έτοιμων προς εκτύπωση εγγράφων στο ίδιο μορφότυπο με τα πρωτότυπα. Το τμήμα DTP της ORCO μετρά περισσότερα από 20 χρόνια λειτουργίας, κατά τη διάρκεια των οποίων έχουμε επεξεργαστεί δεκάδες χιλιάδες σελίδες και έχουμε ολοκληρώσει έργα για μερικές από τις μεγαλύτερες εμπορικές επωνυμίες παγκοσμίως.

Γιατί να συνδυάσετε τη μετάφραση με υπηρεσίες DTP

Η απάντηση είναι απλή: συμφέρει οικονομικά και έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.
  • Εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα, αφού μπορείτε να μας στείλετε τα πρωτότυπα αρχεία (π.χ. InDesign) και να λάβετε πίσω τη μετάφραση απευθείας στο ίδιο μορφότυπο. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με την επίπονη και χρονοβόρα εξαγωγή και επανεισαγωγή κειμένου στο λογισμικό DTP πριν και μετά τη μετάφραση.
  • Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με περιορισμούς μήκους κειμένου ή να προσπαθήσετε να προσαρμόσετε το μέγεθος του κειμένου στη διάταξη. Μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτό το έργο σε άτομα που έχουν ως μητρική γλώσσα τη γλώσσα-στόχο και θα γνωρίζουν πώς να προσαρμόσουν τη μετάφραση στη διάταξη της σελίδας και το συγκείμενο, ενώ θα σέβονται τόσο τα όρια του κειμένου όσο και τις σημασιολογικές και πολιτισμικές παραμέτρους.
  • Η συμμετοχή επαγγελματιών μεταφραστών και ειδικών DTP στην ίδια ομάδα σημαίνει ότι όλα τα εικαστικά στοιχεία, όπως εικόνες, εικονογραφήσεις, πίνακες και γραφικά, αναπαράγονται με ακρίβεια και πιστότητα, όχι μόνο από τεχνική αλλά και από γλωσσική άποψη.
  • Τυχόν ενημερώσεις περιεχομένου μπορούν να εντοπιστούν και να εισαχθούν απρόσκοπτα στα μορφοποιημένα αρχεία DTP χωρίς χρονοβόρα και επιρρεπή σε σφάλματα πηγαινέλα μεταξύ διαφορετικών παρόχων υπηρεσιών.
  • Αποκομίζετε τα οφέλη μιας εξορθολογισμένης ροής εργασιών, όπου τα πάντα συντονίζονται κεντρικά και η γνώση μοιράζεται μεταξύ όλων των μελών της ομάδας σε όλα τα στάδια του έργου.

Ηλεκτρονική σελιδοποίηση (DTP)

Χειριζόμαστε μια ποικιλία διαφορετικών εκδόσεων, όπως τεχνικά εγχειρίδια, οδηγίες χρήσης, καταλόγους, φυλλάδια, αφίσες, φυλλάδια, μπροσούρες, διαδικτυακές εκδόσεις, πανό και ενημερωτικά δελτία. Διασφαλίζουμε ότι οι πίνακες περιεχομένων, οι υπερσύνδεσμοι, οι εικόνες και οι γραμματοσειρές εμφανίζονται πάντα σωστά και ότι τα γραφικά στοιχεία, όπως εικόνες, πίνακες και γραφικά, έχουν προσαρμοστεί σωστά και παρουσιάζονται κατάλληλα στο κοινό-στόχο σας.

Τοπική προσαρμογή γραφικών

Τα γραφικά μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση του μηνύματός σας σε όλες τις αγορές-στόχους σας, αλλά η προσαρμογή του κειμένου των γραφικών μπορεί να είναι δύσκολη. Η διαδικασία εξαγωγής, μετάφρασης και επανεισαγωγής του κειμένου στα γραφικά, με ταυτόχρονη διασφάλιση ότι το μεταφρασμένο κείμενο χωράει στον διαθέσιμο χώρο, είναι επίπονη και χρονοβόρα, επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα του έργου.

Σύνθετα αρχεία του Microsoft Office

Τα αρχεία Microsoft Excel, Word ή Powerpoint με σύνθετα γραφικά στοιχεία, όπως πλαίσια κειμένου, πίνακες, αναπτυσσόμενες λίστες και μεταβλητές, συχνά αποτελούν πρόκληση κατά τη μετάφραση. Αυτό το είδος περιεχομένου είναι δύσκολο να εξαχθεί, να μεταφραστεί ή να ληφθεί υπόψη στον προϋπολογισμό — για να μην αναφέρουμε ότι συχνά περιλαμβάνει «κρυφό» κείμενο που μπορεί εύκολα να παραβλεφθεί κατά τη διάρκεια της μετάφρασης.

Ωφέλη από την υπηρεσία DTP μας

  • Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία, η οποία καλύπτει τα πάντα, από τη μετάφραση έως τη μορφοποίηση και την παράδοση εγγράφων έτοιμων για εκτύπωση.
  • Προσφέρουμε υπηρεσίες DTP σε διάφορους γλωσσικούς συνδυασμούς.
  • Ειδικευόμαστε στο λογισμικό Adobe Creative Suite, όπως το InDesign και το FrameMaker, και υποστηρίζουμε τις τελευταίες διαθέσιμες εκδόσεις όλων των εφαρμογών και μορφοτύπων.
  • Προσφέρουμε μια σειρά από μορφότυπα παράδοσης DTP, διασφαλίζοντας ότι θα λάβετε τα έτοιμα για εκτύπωση έγγραφα στο ίδιο μορφότυπο που μας τα στείλατε.
  • Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας για DTP, είτε αυτές περιλαμβάνουν εξειδίκευση στο λογισμικό DTP είτε βαθιά γνώση των εφαρμογών του Microsoft Office.

Ζητήστε προσφορά για το έργο σας, μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή ενημερωθείτε για τις μεταφραστικές λύσεις Trados.

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, δείτε τις διαθέσιμες επιλογές στην ειδική ενότητα «Ευκαιρίες συνεργασίας».

Back to top
© ORCO S.A. Registered in Greece