ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η ORCO προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες για τεχνικά θέματα παρέχοντας στους πελάτες της τις απαραίτητες συμβουλές και την τεχνογνωσία για τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός μεταφραστικού περιβάλλοντος που βασίζεται σε έτοιμες ή προσαρμοσμένες μεταφραστικές λύσεις.

Συμβουλευτική για τεχνικά θέματα

 • Προετοιμασία και βελτιστοποίηση του περιεχομένου για τοπική προσαρμογή
 • Αξιολόγηση, προτεραιοποίηση και διαχείριση έργων μετάφρασης και τοπικής προσαρμογής, παρακολούθηση έργου
 • Βελτιστοποίηση των ροών εργασίας και των διαδικασιών μετάφρασης για εσωτερικούς και εξωτερικούς μεταφραστές
 • Συμβουλευτική για τη διαχείριση ορολογίας
 • Διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας

Τεχνολογία υποβοηθούμενη από υπολογιστή – Trados

 • Εφαρμογή της μεταφραστικής τεχνολογίας (Trados)
 • Βοηθήστε τους συνεργάτες σας να χρησιμοποιούν αποτελεσματικότερα αυτήν την τεχνολογία
 • Υπηρεσίες μεταφραστικής μνήμης (δημιουργία, βελτιστοποίηση, εκκαθάριση και συντήρηση, διορθώσεις, αυτοματοποίηση, ευθυγράμμιση κειμένων κ.λπ.)
 • Διαχείριση ορολογίας (δημιουργία, βελτιστοποίηση, εκκαθάριση και συντήρηση, αυτοματοποίηση, εξαγωγή κ.λπ.)

Τεχνική υποστήριξη

Είτε είστε νέος είτε έμπειρος χρήστης του Trados, μπορείτε να βασιστείτε στην τεχνογνωσία της RWS και της ORCO και στους εξειδικευμένους μας ειδικούς τεχνικής υποστήριξης για την επίλυση των αποριών σας σχετικά με το λογισμικό. Η RWS παρέχει υποστήριξη μετά την αγορά και την εγκατάσταση σε όλους τους πελάτες. Για άλλα ερωτήματα υποστήριξης, η RWS προσφέρει μια επιλογή υπηρεσιών υποστήριξης και συντήρησης.

Η ORCO παρέχει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών εγκατάστασης και τεχνικής υποστήριξης. Για μεταφραστικά γραφεία, μπορούμε να προσφέρουμε μια άμεση υπηρεσία helpdesk μέσω του Microsoft Teams, παρέχοντας βοήθεια για την αποτελεσματική χρήση των προϊόντων Trados.

 • Εγκατάσταση και εξατομίκευση λογισμικού

 • Τεχνική υποστήριξη/ helpdesk για τα μεταφραστικά εργαλεία Trados

Εκπαίδευση

Η ORCO είναι εγκεκριμένο κέντρο εκπαίδευσης Trados και προσφέρει μια σειρά τακτικών εκπαιδευτικών μαθημάτων ή εξατομικευμένες εκπαιδευτικές συνεδρίες με βάση τις ανάγκες του πελάτη. Προκειμένου να σας βοηθήσουμε να εξοικειωθείτε με τις εφαρμογές Trados και MultiTerm καθώς και με την πλατφόρμα Trados Team ή GroupShare, διοργανώνουμε εκπαιδευτικές συνεδρίες σχεδιασμένες σε τρία επίπεδα εξοικείωσης (βασικό επίπεδο γνώσεων, μεσαίο επίπεδο γνώσεων ή προχωρημένο επίπεδο γνώσεων) σχεδιασμένες να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών της μετάφρασης, τα οποία απευθύνονται σε μεταφραστές και διαχειριστές έργων. Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες πραγματοποιούνται από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές μας και μπορούν να πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως, δια ζώσης στο χώρο της ORCO ή στις εγκαταστάσεις του πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εκπαιδευτικές συνεδρίες μας και τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

Ζητήστε προσφορά για το έργο σας, μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή ενημερωθείτε για τις μεταφραστικές λύσεις Trados.

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, δείτε τις διαθέσιμες επιλογές στην ειδική ενότητα «Ευκαιρίες συνεργασίας».

Back to top
© ORCO S.A. Registered in Greece